Wie ben ik?

Hallo, en welkom op Naelisa,

allereerst wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor het bezoeken van mijn website en blog.
En dan is het nu tijd om mezelf eens voor te stellen.

Natasja Elisabeth
Mijn naam is Natasja. Ik ben geboren op 07 mei 1990. Ik ben al sinds dat ik een klein meisje was gek op make-up en alles wat daar bij komt kijken. Ik was dus ook nog erg jong toen ik mijn moeder voor het eerst vroeg of ik misschien ook een beetje lippenstift op mocht, en natuurlijk of ze mijn nageltjes ook wilde lakken.
Mijn liefde voor make-up is nooit overgegaan en mijn liefde voor in het bijzonder nagellak is alleen nog maar meer gegroeid. Ik heb ondertussen dan ook redelijk wat nagellak in mijn bezit, en ook mijn make-up verzameling wordt steeds groter. Ondertussen heb ik zelfs mijn certificaat behaald als allround nagelstyliste.
Het leek me heel erg leuk om mijn liefde voor deze prachtige producten te delen met de rest van nederland als nagelstyliste en via een blog, en zo kwam Naelisa tot leven.

Naelisa nagelstyliste
Naelisa is de naam van mij als nagelstyliste. Ik ben al sinds eind 2010 allround nagelstyliste maar ik heb nooit de kans gekregen om hier iets mee te doen. Nu ik iets minder werk krijg ik deze kans wel en deze grijp ik dan ook met beide handen aan. Sinds februari 2013 stel ik mij beschikbaar als (beginnend) nagelstyliste. Ik werk zowel op afspraak bij u thuis als op afspraak bij mijzelf thuis, dit is geheel aan u, waar u de voorkeur legt. Wilt u een afspraak maken of heeft u gewoon een vraag? Kijk, dan even onder het kopje contact, hier kunt u zelf kiezen hoe u contact met mij wil leggen.

Naelise blog
Naelisa is niet alleen de naam van mij als nagelstyliste maar ook van een nagel, beauty en lifestyle blog, die ik zelf schrijf. Van alles een beetje dus. Ik kan jullie nu alvast vertellen dat de meestal artikelen op mijn blog over nagels zullen gaan. Ik heb veel nagellak die ik swatch, ben gek op het maken van nailarts en wil deze ook graag met jullie delen. Maar Naelisa gaat natuurlijk niet alleen over nagellak en nailarts, jullie zullen hier ook FOTD’s, reviews, leuke weetjes, DIY’s en nog veel meer kunnen vinden.

Vragen
Mocht je nog vragen hebben kan je kijken onder het kopje contact, daar kun je mijn contact gegevens vinden.

Heel veels liefs,
Natasja

Advertenties

2 thoughts on “Wie ben ik?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s