Personal #1 en een klein vraagje

1Hoi allemaal,

deze keer even geen beauty gerelateerd artikel maar een artikel met een persoonlijk tintje!
Allereerst zullen jullie je wel afvragen waar de nieuwe artikelen de afgelopen dagen zijn gebleven. Daar ga ik jullie nu antwoord op geven!

4Afgelopen week heb ik een gigantisch drukke week gehad, van overvolle dagen op het werk met te veel afspraken tot yoga lessen, vrijwilligers werk in het weekend en nog iets heel bijzonders, maar daar ga ik straks verder op in. Daarbij heb ik ook te horen gekregen dat mijn contract niet omgezet gaat worden naar een vast contract, puur door de bezuinigingen en omdat het gewoon heel slecht gaat in de kinderopvang. Dit betekend dus dat als ik geen baan heb gevonden voor 1 september ik werkloos ben. Jullie kunnen vast wel begrijpen dat ik hier ongelofelijk van baal en dat ik ook gewoon even in een dip zat hierdoor en dus ook weinig zin had om nieuwe artikelen voor te bereiden en te schrijven. Maar goed, ik heb het nieuws een beetje kunnen verwerken en probeer nu met heel veel moeite leuke vacatures te vinden.

2
Dan nu het goede en bijzondere nieuws. Op donderdag 13 juni ben ik voor de vierde keer tante geworden en dit keer van een prachtig klein mannetje!! Het is een wolk van een baby en ik ben zo ontzettend trots. Natuurlijk ben ik meteen naar het ziekenhuis gegaan toen ik hoorde dat mijn schoonzusje bevallen was om mijn neefje te kunnen bewonderen en eindelijk lekker vast te kunnen houden, echt een heerlijk gevoel! Wegens privacy redenen zet ik hier geen namen neer en upload ik geen foto’s van hem, sorry.

3Allerlaatst heb ik nog een vraagje voor jullie. Ik zelf lees echt gigantisch veel, meestal meerdere boeken per maand en dit maakt ook echt een heel groot deel uit van mijn leven. Nu vraag ik me af of jullie het leuk zouden vinden als ik ook reviews over boeken hier op Naelisa plaats, of is dit iets waar jullie interesses helemaal niet liggen?
Ik zou het echt heel erg waarderen als jullie hier een eerlijk antwoord op zouden willen geven.

Zo, eindelijk hebben jullie weer een nieuw artikel kunnen lezen en ik ben mijn verhaal weer kwijt, dat lucht op! Ik hoop dat het niet te veel gezeur was!
Liefs,
Natasja.

P.s. Hoe gaat het verder met jullie?

Bron foto’s: weheartit.com

Advertenties

6 thoughts on “Personal #1 en een klein vraagje

  1. Balen van je baan hoop dat het lukt om een andere te
    vinden al is het op een ander vlak. En ja ik zou het leuk vinden als je reviews zou schrijven over boeken zelf lees ik ook graag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s