TAG – My Alphabet

IMG_20130310_212622Naelisa bestaat nog niet zo lang en dit betekend dus ook dat jullie mij persoonlijk nog niet zo goed kennen. Nu kan ik wel zeggen “lees maar even mijn ‘about me’ pagina” maar zo werkt het niet vind ik. Ik vind het leuk om Naelisa ook echt persoonlijk te maken en het lijkt me ook leuk als mijn followers, en de andere mensen die mijn blog lezen mij een beetje te laten leren kennen. Daarom leek het me leuk om deze tag, die ik op het blog van Glorious Ladies zag voor jullie in te vullen. So.. here we go!John en ik

Age: ik ben nu nog 22 jaar, 7 mei wordt ik al weer 23!
Best friends: mijn moeder, verloofde en Paula, mijn allerliefste vriendinnetje.
Chore you hate: stofzuigen, bah! Ik heb echt áltijd ruzie met dat ding! Het snoer raakt in de war, hij valt om, blijft weer ergens achter hangen, die slurf draait de verkeerde kant op, naja.. zo kan ik nog wel even doorgaan.
Dreamhouse: een lief knus gezellig huisje, het liefst vrijstaand of een twee onder één kap, met minimaal 4 slaapkamers een grote tuin en een openhaard! Ik vind het heerlijk om op een koude winterdag heerlijk met de familie voor de openhaard te zitten, iedereen een flinke kop zelfgemaakte warme chocomelk met slagroom in de hand en gezellig kletsen!


Essential start of your day: mijn dag hoeft opzich niet echt op een bepaalde manier te beginnen, al vind ik het wel erg lekker om met een flinke mok koffie of thee te starten.
Favorite colour: absoluut roze! Al moet ik zeggen dat ik ook echt gek ben op bruin, maar dit dan meer als in bijvoorbeeld de inrichting van mijn huis.
Gold or silver: Silver, als ik eerlijk ben vind ik goud bij mezelf absoluut niet mooi. Ik heb wel één gouden ring, deze is van mijn oma geweest en heb ik gekregen toen zij overleed. Deze blijft natuurlijk heel speciaal voor mij en deze draag ik ook altijd met veel liefde.
Height: ik ben 1,68m niet echt lang, maar ook zeker niet klein dus.


Instruments: ik speel een héééél klein beetje gitaar. Ik zou zo graag goed gitaar en drum kunnen spelen! Misschien toch maar weer eens gaan oefenen..
Job: ik werk voor vier dagen per week als pedagogisch medewerkster op een babygroep op een kinderdagverblijf, erg leuk werk! Als je van kinderen houd in ieder geval, haha!
Kids: nee, helaas nog niet. Maar dit staat wel op de planning hoor! Als mijn verloofde volgend jaar afgestudeerd is zal het vast niet meer lang duren! (Hoop ik in ieder geval, ik zou graag een groot gezin willen hebben).


Life is incomplete without: mijn familie, vrienden, bloggen, boeken, muziek, koffie en thee. Ja.. ik ben een echte koffie en theeleut en ag, de rest spreekt voor zich denk ik.
Music that you always listen to: dit is eigenlijk heel verschillend, maar bands waar ik altijd naar kan blijven luisteren zijn onderanderen; Queen, Ed Sheeran, Birdy, Keane, Motion City Soundtrack en Adele en ik vergeet nu vast een heleboel namen, haha!
Nickname: Tassie, Natas en Tasha, zijn namen die ik erg vaak voorbij kan komen. Zie je er iets tussen staat dat je leuk vind? Voel je vooral niet te verlegen om het te gebruiken!
Phobias or fear: ik ben echt als de dood voor muizen en ratten, maar dan ook echt als de dood! Als ik maar een foto zie begin ik al te trillen en te zweten. Ik vind ze echt afschuwelijk! Ik hoop dat ik nu niemand beledig als ik dit zeg..


Quote of a movie:
‘so the lion fell in love with the lamb’ god I love Twilight!
Reason to smile: mijn verloofde, moeder en stiefvader, maar ook als een kindje op het werk blij is om me te zien en zijn kleine armpjes naar me uitsteekt, mijn kat die me komt begroeten als ik thuiskom, leuke reacties op mijn blog en ga zo maar door!
Siblings: ik heb 1 oudere broer van 27, 3 stiefbroertjes; 1 van 16 en 2 van 18 en 1 stiefzusje van 16. I know! Een hele rij haha!
Time you wake up: dit verschild heel erg en hangt er van af wat voor dienst ik werk, maar meestal tussen 6.00u en 07.30u.

John en ik2
Very important date this year: 3 december, dan zijn John (mijn verloofde) en ik al weer 3 jaar samen, maar ook 21 december, dan wordt mijn moeder 50 jaar.
Worst habit: dat ik zo veel rotzooi maak altijd en dat ik best wel lui ben.. stiekem..
X-rays you’ve done: none, gelukkig!
Yummie food you make: ik kan heerlijke griekse aardappeltjes maken met tzaziki en vegetarisch vlees! Om nom nom..
Zoo animal: vroeger wou ik altijd als eerste naar de zebra’s, dit is nu eigenlijk nog steeds zo. Maar ik zou zo graag een keer een echte panda willen zien!

Ik hoop dat jullie me zo een klein beetje beter hebben leren kennen. Hebben jullie nog vragen? Schroom vooral niet om ze te vragen! Ik vind het alleen maar leuk!
Liefs,
Natasja

P.s. de foto van mij, John en mij en de handen met de ringen zijn van mijzelf, de andere foto’s heb ik op weheartit.com gevonden.

Advertenties

7 thoughts on “TAG – My Alphabet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s